Après-ski Montafon

Verschillende dorpjes met gezellige barretjes

Montafon is een skigebied dat niet bekend staat om zijn feestjes maar juist om de prachtige pistes. Toch beschikt het, voor de liefhebbers over een gezellig assortiment aan après-skibarren. Iedereen die op skivakantie gaat, weet dat het een vast ritueel om na het skiën nog even gezellig met z’n allen een drankje te doen in de verschillende gezellige barretjes. Hieronder hebben wij de gezelligste barretjes op een rij gezet.

UR MONTI (Schruns)

Direct bij het dalstation van de Hochjochbahn in Schruns op 700 meter vindt u een mooie manieren après-skibar direct aan de skipiste van de langste dalafdaling van Montafon. In het winterseizoen is de Urmonti Aprés Ski Bar dagelijks geopend van half december tot Pasen.

GAMSJÖCHLI (Gaschurn)

Après-ski die je zelden meemaakt en nooit vergeet dat is de iconische Gamsjöchli. Iedereen die komt met een goed gezelschap zal een leuke tijd beleven. De unieke architectuur van de Gamsjöchli met de vele details zorgt voor een unieke ervaring.

BULL SCHIRMBAR (Gaschurn)

Een après-ski bar die niet mag ontbreken is de Bull Schirmbar in Gaschurn. Hier gaat elke avond het dak eraf en is het meest populair onder de jongeren.  De bar ligt onderaan de Versettla Bahn waardoor je direct met de skischoenen een prachtig feest kunt beleven!