Après-ski Montafon

Verschillende dorpjes met gezellige barretjes

Montafon is een skigebied dat niet bekend staat om zijn feestjes maar juist om de prachtige pistes. Toch beschikt het, voor de liefhebbers over een gezellig assortiment aan après-skibarren. Iedereen die op skivakantie gaat, weet dat het een vast ritueel om na het skiën nog even gezellig met z’n allen een drankje te doen in de verschillende gezellige barretjes. Hieronder hebben wij de gezelligste barretjes op een rij gezet.

APRES - UR MONTI

De Urmonti Après Ski Bar, gelegen direct bij het dalstation van de Hochjochbahn in Schruns op 700 meter hoogte, is een ware schat voor wintersportliefhebbers die op zoek zijn naar de ultieme après-ski ervaring in Montafon. Deze gezellige bar bevindt zich direct aan de skipiste en biedt een adembenemend uitzicht op de omgeving, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen en te genieten van de sfeer na een dag op de piste.

APRES - GAMSJÖCHLI

De iconische Gamsjöchli, gelegen in Gaschrun en waar de gezelligheid altijd aanwezig is. Wat de Gamsjöchli zo bijzonder maakt, is niet alleen de bruisende atmosfeer, maar ook de unieke architectuur en aandacht voor detail die de locatie kenmerkt. De bar is smaakvol ontworpen en ingericht, en elke hoek straalt een eigen charme uit. Dit zorgt voor een onvergetelijke en authentieke après-ski-ervaring die je nergens anders zult vinden.

APRES - BULL SCHIRMBAR

Een onmisbare bestemming voor degenen die op zoek zijn naar een bruisende après-ski-ervaring is de Bull Schirmbar in Gaschurn. Deze levendige bar staat bekend om zijn opzwepende sfeer en is vooral populair onder jongeren. Gelegen aan de voet van de Versettla Bahn, biedt de bar het voordeel dat je direct vanaf de piste, nog gehuld in je skischoenen, een fantastisch feest kunt beleven. Elke avond wordt het dak er letterlijk afgeblazen in de Bull Schirmbar.

ACCOMMODATIE

+SKIPAS

Bekijk aanbiedingen inclusief skipas