...

Skiles in Montafon

Skiles voor oud en volwassen

In Montafon zijn er in elk dorp skischolen te vinden, maar welke past nou het beste bij jou? Deze skischolen kun je allemaal vergelijken op Checkyeti. Alle skischolen bevinden zich in de hoofdstraten van de dorpjes dus zijn makkelijk te bereiken vanaf je accommodatie. Op deze pagina staan alle skischolen die zich in Montafon bevinden. Ook kun je hier naar de website van Checkyeti gaan en je skiles online regelen!

Skiles bij Checkyeti

Boek online je skilessen bij Checkyeti. Hier vind je alle lessen, van 2 uur tot 4 uur en van jong tot oud. Je kunt kiezen tussen privélessen en groepslessen. Het voordeel van een privéles is dat je met een kleine groep bent of zelfs in je eentje. Hierdoor krijg je het skiën zeer snel onder de knie, echter is een privéles wel duurder dan een groepsles. 

Kies je voor een groepsles bijvoorbeeld voor je kinderen of voor jezelf, dan zit je met ongeveer 6 tot 8 personen in een groep. Je skiet met de hele groep de berg af achter elkaar. Hierdoor ski je niet direct achter de skileraar aan maar achter een medeleerling. 

Ik ben opzoek naar...

Volwassen skilessen

In Montafon, geniet van gezellige skilessen met gelijkgestemden en bereik snel jouw gewenste niveau, of je nu beginner of professional bent.
Kinder skilessen
Kinder skilessen in Montafon bieden de beste ski-ervaring voor de jongsten, begeleid door deskundige instructeurs en een leuke sfeer.
Privélessen
Voor gepersonaliseerde skivaardigheden, kies privélessen in Montafon. Profiteer van individuele aandacht en verbeter jouw ski-techniek op maat.

Skischolen in Montafon

skischule-schruns

SKISCHULE SCHRUNS

Silvrettaplatz 1
6780 Schruns
(0043) 5557 6300 612
skischule.schruns@silvretta-montafon.at

skischule-gaschurn-partenen (1)

SKISCHULE GASCHURN-PARTENEN

Seilbahnstraße 87 b
6793 Gaschurn
(0043) 5558 8211
info@skischule-gaschurnpartenen.at

skischule-st-gallenkirch

SKISCHULE ST. GALLENKIRCH

St Gallenkirch 198 a
6791 St. Gallenkirch
(0043) 5557 6300 650
skischule.stgallenkirch@silvretta-montafon.at

Handige links

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.